Commercial Weerwater

Dorrestein sprak zelf de commercial van haar nieuwe roman Weerwater in. Beluister hier het resultaat.

 

Opname in Heartland Studio

 

 

 

 

 

Renate’s stem weet je vele uren te boeien. Haar luisterboeken zijn hier een prachtvoorbeeld van. Maar liefst acht nam ik er met haar op. Maar haar prestaties op de ‘korte baan’ zijn minstens zo indrukwekkend.  Kees Schafrat – Luisterboekenproducent

“Als stemacteur heb je, naast een prettige stem, ook een goed ontwikkeld taalgevoel nodig. Renate beschikt – niet geheel onverwacht – over beide kwaliteiten. Ze doorziet snel de moeilijkheden in een tekst.  Met haar warme en aangename stemgeluid weet ze de tekst op de juiste wijze over te brengen. Ik kan haar van harte aanbevelen voor uw producties.” Barnier Geerling – stemregisseur

STEM TE HUUR

Al jarenlang spreekt Renate Dorrestein zelf de audio-edities van haar romans in. Van haar zijn ondermeer verschenen Het Hemelse gerechtEcht sexyDe leesclubis er hoop en De stiefmoeder, alle opgenomen in Heartland Studio te Amsterdam.

Het voorlezen van luisterboeken is haar op het lijf geschreven. Om haar techniek te perfectioneren volgde ze in 2012 bij iamstudios in Leiden een aantal cursussen stem-acteren. Daarbij werd een nieuwe liefde, een nieuw geluid geboren.

Oordeelt u zelf maar:

Reclamespot ZIN

Testimonial Hartstichting

Demo 1

Demo 2

Demo 3

Renate Dorrestein stelt haar stem graag aan u ter beschikking. Bent u de MediaMarkt of Cosmo Girl, dan bent u hier aan het verkeerde adres. Maar zoekt u een voice-over of commentaarstem voor een documentaire, een bedrijfs- of  instructiefilm of een goede-doelen-commercial, of hebt u een stem nodig voor een luisterboek, een audio-tour, e-learning modules en andere AVproducties, dan kunt u hier contact met ons opnemen.