Luisterboek

Klik hier voor het eerste fragment.

Klik hier voor het tweede fragment.

Schrijver op locatie aan VU Amsterdam

Renate Dorrestein was schrijver op locatie en hield daarvoor een blog bij. Lees alles over haar ervaringen of bekijk het filmpje.

Je kunt hier meer lezen over haar klaagmurenproject en hier over het bierviltjesproject.

Pas goed op jezelf

Pas goed op jezelf is verschenen in de ECI-serie Schrijvers van naam. Prijs voor leden en niet-leden: € 4,99. Ga naar ECI voor meer informatie.

‘Niet iedereen is de moeder van een monster. Begrijpelijkerwijs heeft de pers daar heel wat vragen over. Daarom staat u hier nu ook met uw opschrijfboekje en als we de rijen niet sluiten, hebben we straks Twan Huys of Clairy Polak met een camera over de vloer. Maar ons krijgt u heus niet aan de praat. Naar buiten toe zwijgen wij. We vormen één front. “Waar de klok van laster luidt, is spoedig een gelovige gemeente bijeen”, zo gaat het gezegde toch?’

In de novelle Pas goed op jezelf die Renate Dorrestein als Schrijver op Locatie voor de VU schreef, gaat het over hoe schijn bedriegt. Dit spannende verhaal is exclusief bij de Librisboekhandel als luister-download verkrijgbaar, voorgelezen door Dorrestein zelf. Beluister alvast een fragment.

Het boek is verkrijgbaar bij uw boekhandel

Verschenen in 2011
ISBN: 1800000000001