Recensie

‘De romans van Renate Dorrestein blijken … aan elkaar verwant als de facetten van een prisma… Het zijn vooral die verwantschap en de trefzekere fantasie waarmee de variaties uitgewerkt zijn, die overtuigen van de authenticiteit van haar schrijverschap.’  – Hella S. Haasse

Een nacht om te vliegeren

 

Uitgeverij Salamander heeft Een nacht om te vliegeren opgenomen in hun klassiekers. Het boek is verkrijgbaar in paperback en e-book.

 

 

 

 

Een nacht om te vliegeren

 

Wellust ziet Asa, waar ze maar kijkt. Gelijk de beesten zijn ze, allemaal. Tegen de achtergrond van het midzomernachtsfeest dat jaarlijks in het grote huis wordt gevierd, en met de gebruikelijke massa gasten, het onuitputtelijke banket, het gemaskerde bal, begint Asa aan een zuiveringsactie.Terwijl het feest desintegreert, haar vaders reptielen ontsnappen, de bedienden muiten, de huishoudster in de diepten van de keukens een kind ter wereld brengt en het geen moment donker wordt, gaat Asa op jacht.

Asa is haar vaders wandelende nachtmerrie. Ze is haar moeders pijnlijkste herinnering. Ze is vijftien, ze is alleen en ze vergist zich.

Bestel nu!

Paperback:
ISBN: 9789021424224
Prijs: euro 10,00
Bestel hier

E-book:
ISBN: 9789021424897
Prijs: euro 8,99
Download hier

Tweedehands:

Boekwinkeltjes.nl